Goedkope Hondenmanden en Hondenkussens !!

Goedkope Hondenmanden en Hondenkussens

Goedkope hondenmanden of hondenkussens zijn zeker niet slechter dan dure hondenmanden. Ook zijn ze in de meeste gevallen klein en fijn. Maar het is in eerste plaats een veilig plekje voor je hond, daarom is het heel belangrijk de juiste hondenmand te kiezen. De hond moet een eigen plek in huis hebben, dit geeft een gevoel van veiligheid en comfort, evenals veiligheid voor uw eigen bed en persoonlijke ruimte. Je kunt een hondenmand kopen die enkele maanden mee gaat, of je kunt een goedkoop en comfortabel bed voor je huisdier kopen dat maar een paar jaar mee gaat … Het voordeel van een goedkope hondenmand is dat je steeds de hondenmand kan aanpassen bij het vernieuwen van je interieur.

Goedkope Hondenmanden

Goedkope hondenmanden www.bopets.eu

De goedkope hondenmanden… wat is het doel van deze manden?

Goedkope hondenmanden kunnen even degelijk zijn dan dure hondenmanden, het is alleen maar om de hond een eigen ruimte te geven dat het gewenste niveau van comfort biedt. Ook dat je de meubels in het huis tegen beschadiging beschermt. Als je eenĀ  hondenmand of hondenkussen voor je hond koopt, moet je de vraag benaderen hoe je een eigen bed voor jezelf zou kopen.

Een plaats is immers ook een onmisbaar kenmerk van het educatieve proces wanneer de hond bij het horen van het commando “plaats” duidelijk begrijpt waar hij naartoe moet en niet door het huis snelt op zoek naar een hoekje.

Goedkope Hondenmanden en Hondenkussens-slaapzak

Goedkope Hondenmand en Slaapzak 2 in 1 verkrijgbaar bij www.bopets.eu

Hoe kies je goedkope hondenmanden ?

De beste en goedkope hondenmanden of hondenkussens uitkiezen hangt af van verschillende factoren.

De kleur van goedkope hondenmanden

De kleuren van goedkope hondenmanden spelen weinig rol, iedereen kiest de kleur die past bij het interieur. Waar best rekening kan mee gehouden worden is het hondenras. Sommige hondenrassen zijn echte varkentjes, een kleine hondjes zoals een Jack Russell Terrier of een Dwergkeeshondje zullen een goedkope hondenmand best op prijs stellen, maar grote hondenrassen misschien iets minder. Dus kan je best overwegen om een goedkope hondenmanden te kopen aangepast aan het hondenras en dat makkelijk is te reinigen, zeker de hondenkussens voor grote hondenrassen. Koop een hondenmand voor grote hondenrassen met een kleur waarbij vlekken minder opvallen na een ongevalletje.

Maltezer Hondenmanden en Hondenkussens

Goedkope Hondenmanden en Hondenkussens – Slapen en rusten – www.bopets.eu

De vorm van goedkope hondenmanden

Goedkope hondenmanden bestaan in veel vormen en formaten, zo heb je ronde hondenmanden, vierkante en rechthoekige hondenmanden en ook ovale, dikke en dunne hondenkussens. Veel hangt van de slaaphouding van je hond af. Sommige honden slapen graag plat op hun buik, sommige verkiezen zich in een bolletje te rollen en anderen willen met hun rug ergens tegenaan liggen.

Het materiaal van goedkope hondenmanden

Hondenmanden en hondenkussens zijn verkrijgbaar in allerlei materialen zoals fleece, katoen, wol, nylon, leder, bepaalde soorten geweven stoffen enz… Voor alle hondenrassen zal dit anders zijn. Hou rekening met de vacht van de hond. Hondjes met een korte vacht, rassen die veel verharen of rassen met lange haren waarvan de haren breken bij het schuren tegen het hondenkussen tijdens het in en uitspringen van hun mand. Dit laatste heeft allemaal te maken met de dichtheid van de stof. Meubelstof is een echte kwelling. De hondenharen blijven er gemakkelijk in plakken, vuile vlekken van voedsel enz… zijn moeilijk te verwijderen.

We raden aan om slijtvaste materialen te kiezen, zoals nylon voor de basis – het absorbeert geen vuil of vocht en het is vrij zacht. Zo een hondenmand zal uw huisdier zeker comfortabel vinden en namaakbont of pluche is een geweldige optie om uw huisdier comfort te geven tijdens koude nachten. Meer info over vullingen voor hondenmanden en hondenkussens kan je hier vinden.

Maltezer Hondenmanden en Hondenkussens ovaal-himalaya-antracietcrme-55x50cm-4

Goedkope Hondenmanden en Hondenkussens Ovaal antracietcrme – www.bopets.eu – Alles voor honden

Het materiaal van de buitenafwerking bij goedkope hondenmanden

Goedkope hondenmanden zijn soms hondenmanden met een goedkope afwerking, zo kan het zijn dat de naden minder nauwkeurig zijn afgestikt. Aan de andere kant heeft dit weinig invloed op het gebruik van deze hondenmanden. Bepaalde afwerkingsstoffen bepalen ook de prijs. Zo kan je kiezen uit een volledige kunstlederen hondenmand, een stoffen mand of een plastiek of rieten hondenmand. Dikwijls zie je ook houten hondenmanden verschijnen (manden uit steigerhout of hardhout). Vergeet voor deze hondenbakken het binnenkussen niet te bestellen. Nadelen van een zware hondenmand, deze zijn moeilijk verplaatsbaar tijdens het poetsen van het huis.

Kies je voor een goedkope hondenmatras, maak dan dat deze bestaat uit een waterafstotende stof bestaat en tevens goed wasbaar is. Hou hierbij ook rekening dat je de vulling kan verwijderen. Zo hoef je alleen de buitenste hoes in de wasmachine te stoppen. Dit drogen gaat 100x sneller dan een volledige Maltezer hondenmatras te drogen.

 

Chihuahua hondenmand kopen Super zachte pluche & jeans Omkeerbaar 100% polyester

Goedkope hondenmand – Super zachte pluche & jeans. Omkeerbaar 100% polyester – www.bopets.eu

Een winter, zomer of een hondenmand voor de slaapkamer

Afhankelijk van het seizoen kan je kiezen voor een winter of zomer hondenmand. Kort gezegd, een warme hondenmand met wol voor in de winter en een mand met geweven stof en zonder pluche voor in de zomer. Hou hier ook rekening met bepaalde hondenrassen, je hebt honden die snel warm krijgen vanwege hun dikke vacht. De slaapkamermand is een mand die enkel gebruikt wordt naast het bed van de eigenaar. Dikwijls worden puppy’s mee op de slaapkamer genomen waar ze na een tijdje in het bed belanden. Om dat te vermijden gebruik je best onmiddellijk een mand die op de slaapkamer blijft, zo kent je hond ook zijn plaats tijdens de nacht.

Maltezer Hondenmanden en Hondenkussens groen

Goedkope hondenmanden – Super zacht www.bopets.eu

De grootte van je hond bepalen de afmetingen van de mand

Het is geen geheim dat elk hondenras zijn eigen optimale grootte heeft. Het is voldoende om uw hond in zijn favoriete slaaphouding te meten. Neem ook de afmetingen van de punt van de neus tot het begin van de staart en kijk of hij of zij past in de mand of hondenkussen, zelfs als ze hun benen streken, kunt u 5 of 10 centimeter toevoegen voor de gemoedsrust. Zo heb je (bij benadering) een Chihuahua hondenmand nodig van minimaal 47 cm op 64 cm.

Een matras, een goedkope hondenmand of een hondenkussen ?

Dierenwinkels verkopen ook goedkope plastieken hondenmanden waar je een heerlijk hondenkussen in kan plaatsen. Het voordeel hiervan is dat deze plastiek manden gemakkelijker afwasbaar zijn.

goedkope hondenmanden

Goedkope hondenmanden en hondenkussens (prijzen zijn enkel ter indicatie en kunnen dagelijks wijzigen. Voor de correcte prijs zieĀ  www.bopets.eu )