Goedkope hondenmanden 2020

We weten allemaal dat honden dol zijn op hondenmanden. Op deze manier heeft jouw hond niet enkel een plekje waar hij zich veilig en comfortabel kan voelen, maar zo’n hondenmand of hondenkussen speelt ook een enorme rol in de algemene gezondheid en welzijn van jouw hond. Je trouwe viervoeter verdient het om net zo comfortabel te liggen als jij, daarom gaan wij voor jou op zoek naar een goedkope hondenmand!

Hondenmanden zijn geweldig voor honden die graag ergens tegen aanleunen of hun kop ergens willen opleggen.

Speciaal daarvoor hebben wij voor jou en jouw hond een lijst gemaakt met zeer goede maar toch goedkope hondenmanden.

3 goedkope hondenmanden die wij aanbevelen uit ervaringen met onze honden

 Hondenmand “All Seasons”

Goedkope hondenmand - “All Seasons”
De ovale “All seasons” is een goedkope hondenmand en is gemaakt uit kwalitatief polyester waardoor deze wasbaar is op 30°C in de wasmachine. Deze hondenmand kan ook langs beide zijden gebruikt worden en is dus omkeerbaar. De hondenmand is gevuld met duurzaam schuimrubber waardoor deze na iedere wasbeurt zijn originele vorm blijft behouden.

Deze goedkope hondenmand “All Seasons”is verkrijgbaar op bopets.eu vanaf € 11,82 in meerdere maten en kleuren.

 

Donut hondenmand Amélie van O’Lala Pets

Goedkope hondenmand 2020 - Donut hondenmand Amélie van O’Lala Pets
Deze ronde hondenmand of “Donut” heeft een dik gevulde rand dat zowel praktisch als comfortabel is voor jouw hond. Gemaakt uit zacht en kwalitatief materiaal en is tevens ook wasbaar op 30°C in de wasmachine.

 

De ronde hondenmand met een diameter van 40 cm (Amélie O’Lala Pets) is verkrijgbaar vanaf € 20,99 op bopets.eu en is beschikbaar in verschillende kleuren.

 

Ronde “Soft silk” hondenmand

Goedkope hondenmand 2020 - Softsilk
Deze ronde soft silk hondenmand zorgt voor een comfortabele slaaphouding van uw hond. Niettegenstaande dat deze hondenmand niet duur is, geeft ze veel steun aan de rug en het hoofd van de hond. Deze heerlijke en zachte hondenmand is gemaakt van pluche, super gladde fleece en is tevens ook afgewerkt met stevig gevulde randen en satijn aan de binnenkant. Wasbaar op 30°C in de wasmachine.

De ronde “Soft Silk” hondenmand is verkrijgbaar vanaf € 22,28 op bopets.eu en is beschikbaar in verschillende afmetingen.