Hondenmanden

De juiste mand voor jouw hond!

Hondenmand schoon houden met deze 3 tips

Hondenmand schoon houden met deze 3 tips

Net zoals uw hond dient u ook zijn / haar hondenmand schoon te houden, het kan een bron worden van bacteriën, zand en andere viezigheid. Om u hierbij te helpen volgen nu wat goed doordachte tips:

#1 Waterafstotende Hondenmand schoon houden

Soms niet ideaal maar een waterafstotende hondenmand kopen is misschien nog wel de beste optie voor honden die veel viezigheid mee naar binnen nemen. Doe tijdig de mand/ het kussen af met een vochtige doek en zo houd je hondenmand schoon en netjes.

#2 Geurtjes? Gebruik Baking Soda

Wanneer de hondenmand stinkt strooi een licht bedekkende laag baking soda in de hondenmand, laat het zo’n 20 minuten intrekken en zuig vervolgens de baking soda weer op met de stofzuiger. Een makkelijke manier om hardnekkige geurtjes tegen te gaan.

#3 Vlekken in het kussen? Gebruik biotex

Een milieuvriendelijke krachtpatser is biotex, een schoonmaakmiddel wat goed ingezet kan worden voor vlekken en nare luchtjes, maak het wat (sterk) aan met warm water en ga hiermee het hondenkussen te lijf. Het is misschien even schrobben maar biotex is echt een potent middel wat ingezet kan worden voor diverse doeleinden.

Heb jij een tip waarmee je hondenmanden goed schoon houdt? Laat het ons weten!

Klik hier voor meer honden informatie.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Hondenmanden

Thema door Anders Norén